Home » Barry Atsma - zijn Internationale carrière

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BARRY ATSMA

Zijn Internationale carrière

 

De op 29 December 1972 in Bromley te Engeland, UK geboren Barry Atsma verhuisde vele malen, omdat zijn vader in het buitenland werkte voor het Nederlands-Engelse bedrijf Unilever. Daardoor bracht Barry zijn jeugd door in Engeland, Griekenland, Brazilië en vestigde zich uiteindelijk in Nederland. In 2014 maakte hij als Michael zijn Hollywood-Debuut in de film ‘Hector and the Search for Happiness’. Barry had in 2015 een rol in de miniserie ‘Tatau’. In 2017 vertolkte hij de rol van Moreno in de film ‘The Hitman’s Bodyguard’ en had hij een aandeel in de film ‘HHhH’. Barry was in 2018 te zien als Christie Carmichael in de miniserie ‘The Split’. Een gastrol had hij in twee afleveringen van de tv-serie “Episodes”.

 

Barry heeft inmiddels al samen gewerkt met Hollywoodsterren als Joaquim de Almeida, Samuel L. Jackson, Stephen Mangan, Gary Oldman, Simon Pegg, Rosamund Pike, Jean Reno, Ryan Reynolds en Elodie Yung.

 

In 2019 is hij als Peter van Syoc in Nederland exclusief te zien bij Ziggo Movies & Series (XL) in de thrillerserie “The Rook” en hij keert als Christie Carmichael terug voor het tweede seizoen van de miniserie ‘The Split’.

 

Kijk voor meer informatie over Barry Atsma op www.barryatsma.nl.

 

Foto:ANP Copyright MMP Mischa Schoemaker

 

Journalist: Perry Krootjes

Maak een Gratis Website met JouwWeb